Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Thank you Spain

Δημοσιεύθηκε στις 7 Φεβ 2013
 Πρόκειται για Ισπανούς μαθητές και σπουδαστές που μαζί με τους καθηγητές τους ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα. Σε όλο το βίντεο λένε ευχαριστώ στη χώρα μας για κάτι που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα και τυχαίνει μάλιστα αυτό το κάτι να έχει πάντα ως λέξη ελληνική ρίζα! Μας ευχαριστούν λοιπόν για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική και τόσα άλλα σε ένα βίντεο πραγματικά συγκινητικό!

Δε χρειάζεται να γνωρίζετε ισπανικά για να καταλάβετε τι λέει το βίντεο. Αλλωστε όπως λέει ο καθηγητής στην αρχή του βίντεο προς τους Ισπανούς: «Περισσότερα πράγματα από όσα νομίζετε είναι ελληνικά!»
Hellas (Greece) is not only about the economical "Crisis".
Above all... Hellas is about Mankind.
Because Hellas is not only the Past. Through the Message of Survival that Greek people send to the whole World every single day, Hellas is the Present... and in the English Language, the word "Present" means both "Now" and " Gift".
And for sure Hellas is about the Gift of the Future ...
Mortal people know us as "Greece" ...
But Gods call us by our REAL Name.
HELLAS ...

Η Ελλάς δεν αφορά μόνο στην οικονομική "Κρίση".
Πάνω απ ΄ όλα η Ελλάς αφορά στην Ανθρωπότητα.
Γιατί Ελλάς δεν είναι μόνον το Παρελθόν. Μέσα από το Μήνυμα της Επιβίωσης που ο λαός των Ελλήνων στέλνει κάθε μέρα σε ολόκληρο τον Κόσμο, η Ελλάς είναι το Παρόν... και στην Αγγλική Γλώσσα η λέξη "Present" δηλώνει τόσο το Παρόν, όσο και το Δώρο.
Και σίγουρα η Ελλάς είναι το Δώρο του Αύριο ...
Οι θνητοί μας ξέρουν σαν Ελλάδα.
Αλλά οι Θεοί μας καλούν με το ΑΛΗΘΙΝΟ μας Όνομα.
ΕΛΛΑΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου